Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 54.211.101.93 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
els wrote on August 13, 2015
Hoi walter, even een update over erik....het is een wonderhond
Dana wrote on July 13, 2015
Hoi Walter, Vorige week hebben wij Luna op mogen halen bij je. We hadden er erg naar uitgekeken, en hebben in de weken dat we hebben moeten wachten op haar mooie en leuke foto's mogen ontvangen, en heb je ons op de hoogte gehouden hoe het met haar ging. Inmiddels is ze nu iets meer als een weekje bij ons, en voelt ze zich al aardig thuis. We hadden al een shih tzu Sara van 4 jaar, en was dus ook afwachten hoe het samen met Luna zal vergaan. Tot onze verbazing gaat dit ontzettend goed. Ze hebben elkaar echt gevonden. Ze slapen samen, en spelen ontzettend leuk samen. Sara corrigeert Luna nog wel eens, en daar reageert Luna heel goed op. Luna is nu 8 weken en is al zo goed als zindelijk, doet weinig tot geen plasjes meer binnen, en geeft het netjes aan wanneer ze haar behoefte moet doen. Dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt hoe snel Luna leert is ongelofelijk. Ze weet inmiddels al wat zit is, koekje na het uitlaten heeft Sara een plekje in de kamer waar ze gaat zitten wachten en daar zit Luna nu ook zodra we binnen komen. Ze geeft een pootje als we er om vragen, en weet ook wat af is, en plaats. Echt een super slim hondje. Snachts slaapt ze lekker door, en hebben enkel de eerste 2 nachten 1 keer met haar naar buiten gemoeten. Grappig aan haar is dat als ze gaapt dat ze dan een geluidje maakt haha. Zo lief. Ze is een echt knuffel hondje, ligt graag bij je. Bedankt dat we haar bij jou hebben mogen uitzoeken, en voor de goede zorg. We zijn echt super gelukkig met haar, en is een mooie aanvulling in ons gezin. Groetjes Dana, Arjan en Mike en een poot van Luna
familie Bulten wrote on June 9, 2015
Beste Walter, 23 januari 2015 mochten wij Luuk in onze armen sluiten en en bij ons gezin toevoegen. Tot op de dag van vandaag hebben wij er geen spijt van. Het is een heel speels, ondeugend, slim, sociaal en super lief hondje. Onze kinderen zijn er alle 3 heel gek mee. Luuk komt geen aandacht te kort ;). Wat ook heel fijn is; dat Luuk direkt zindelijk is, snel gesocialiseerd en niet verhaart ( kleine bijkomstigheid 🙂 ). We kunnen hem overal mee naar toe nemen, vind alles leuk. Hij luisterd super goed, gaat graag mee varen of mee in de bakfiets of voetbalt graag mee met de jongens. Inmiddels geeft hij ook een pootje, zo leuk! Walter nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg en natuurlijk ook je vrouw en lieve dochters. Jullie zijn top !!!!!!! Lieve groetjes familie bulten uit Dordrecht.
yolanda janssen wrote on April 8, 2015
Beste familie Oost, 14 Maart j.l. hebben wij Casper mogen ophalen bij jullie. Wij hebben er een super hondje aan. Hij doet het op alle fronten goed en is al heel aardig gesocialiseerd. Iedereen is gek met hem en dat vind hij prima. Hij is erg aanhankelijk en wordt graag gekroeld. Fijn om zo,n lief en ondeugend hondje te hebben. Groetjes uit Puth.
Jan en Nelly de Leeuw wrote on January 21, 2015
Hallo Walter.Lola is nu ruim 2 maanden bij ons en heeft het hier uitstekend naar haar zin hij is zindelijk en lekker speels.Wij zijn erg blij met haar we hebben al veel hondjes gehad maar zo slim en zo snel lerend heb ik nog nooit meegemaakt.Ik kan iedereen aanbevelen om bij jullie een Boemertje tekopen.Jan en Nelly uit Nederweert.