Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 54.211.101.93 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
Els Hulsen wrote on September 8, 2015
Hallo Walter, hier een update over Erik, hij is nu 4 weken bij ons, het is een wonderhond...Hij sliep vanaf de eerste nacht zonder te huilen in zijn bench, hij is zindelijk, loop aan de lijn...en hij is om op te eten.Hij kan goed alleen spelen, maar geniet ook als de hele familie op de grond ligt en met hem speelt...op straat krijgt Erik heeel veel aandacht, mensen willen hem hebben....Deze mensen verwijzen wij vol vertrouwen naar De Oosthoeve,om daar een puppy te kopen, wij zijn helemaal happy met Erik, nogmaals bedankt dat Erik bij ons mag wonen,Lieve groetjes en een pootje van Erik.
Fam. Evenwel wrote on September 4, 2015
Hallo Walter en familie, Onze pup Lizzy is nu 1 maandje bij ons thuis. Ze raakt aardig gewend in huis en wordt al aardig brutaal. Ze heeft gisteren haar 2e injectie gehad. Ze gaat nu de straat op om haar behoefte te doen. Uiteraard is dat natuurlijk een leer periode. Ongelooflijk wat ze een aandacht buiten krijgt. Rennen, spelen en gekkigheid uithalen. Wat een leuk beestje hebben we van jullie. Jullie aanbevelen aan anderen? ZEKER. Groetjes fam. Evenwel uit Zaandam.
Fam. De wit wrote on August 31, 2015
Hallo Walter, inmiddels hebben we sinds 3 weken Pepper, een speelse, ondeugende maar erg leergierige pup. Pepper zit vol energie en groeit als kool. Was na 1 week zindelijk en na 2 nachten piepen was hij aan zijn nieuw adresje gewend. Heeft inmiddels zijn 2de inenting gehad en de dierenarts was vol lof over de gezondheid en vacht van onze pup. Kortom, wij zijn enorm blij met hem, en raden iedereen aan om een pup te kopen bij " de oosthoeve". Gewoon toppie!!! Fam. De wit, Nederweert
Familie Vissers wrote on August 31, 2015
Wij hebben zondag 16 augustus Disney opgehaald. Ze is een ontzettend lief en mooi pupje, soms een beetje ondeugend, maar dat maakt het ook leuk en grappig! Ze is heel avontuurlijk en gaat ook graag op onderzoek uit in de achtertuin. Ze is al zo goed als zindelijk, slaapt graag in de bench en is dol op al haar speeltjes! Voor iedereen die een betrouwbaar adres zoekt voor een pupje; wij raden van de Oosthoeve zeker aan! Groetjes, familie Vissers.
Els Hulsen wrote on August 13, 2015
Hoi Walter,even een update over Erik die op 9 augustus bij ons is komen wonen...Erik is een wonderhond