Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 35.175.107.77 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
Susanne wrote on January 3, 2016
Beste Walter 1 januari onze lucas opgehaald en vanaf t eerste moment dikke vriendjes. Hij is erg slim en leert snel hij doet ze behoefte al niet meer binnen. Het is een heerlijke ondeugende dondersteen maar ook een heerlijke kroelpot. Ik geniet er lekker van het nieuwe jaar kon niet beter beginnen! Groetjes joel en susanne
Fam van Beelen uit Katwijk wrote on January 1, 2016
Hier dan eindelijk is een bericht in het gastenboek. Wij hebben onze Pip vanaf eind Augustus en wat een ontzettend lief beestje. De nachten niet gehoord en ook heerlijk snel zindelijk. Ondertussen al vele dingen aangeleerd en de meiden zijn helemaal dol met hem. We genieten allemaal van ons lieve hondje, bedankt! Groetjes familie van Beelen
Fam. Rongen wrote on December 27, 2015
Hoi Walter en familie, onze Boomerpup Jip is nu alweer 4 weken bij ons en al niet meer weg te denken in ons gezin. Wat een leuke lieve speelse pup. Toen we eenmaal besloten hadden dat we graag een Boomerpup wilde was het even zoeken. Door alle goede recensies op het gastenboek van Van de Oosthoeve besloten wij dat wij met deze mensen in zee wilde gaan, en dat was zeker een hele goede beslissing. We kunnen dit iedereen aanraden. Jip loopt al goed mee aan de riem maar als ze geen zin heeft, dan gaat ze er gewoon heel eigenwijs bij zitten. We trekken veel bekijks met haar want ze ziet er ook zo schattig uit, zit heel goed in haar vacht. De eerste nacht heeft ze wat in haar bench gehuild, de tweede nacht ging al veel beter en daarna niet meer gehoord. Voorbeeldige hond dus. We hebben al veel plezier van Jip gehad en zullen er zeker nog jaren plezier van hebben. Walter en familie, bedankt voor onze pup en hopelijk maken jullie nog veel gezinnen blij met jullie puppies.
Snels wrote on December 4, 2015
Hallo Walter, 4 november heb ik mijn hondje Coco op mogen halen. De eerste twee nachtjes met moeite kunnen slapen in haar bench, nu gaat het prima en slaapt ze lekker uit. Met het trainen van de zindelijkheid gaat het heel goed. Het is een speels hondje, maar heeft ook lekker haar rustmomentjes. Het wandelen gaat goed, ze vindt het heerlijk om lekker buiten rond te rennen en neemt dan ook altijd takjes mee naar huis. Buiten rent ze ook altijd naar iedereen toe die ze maar tegen komt, en vindt het heerlijk om lekker geknuffeld te worden. Coco heeft haar draai hier helemaal gevonden, en we zijn hartstikke blij met haar! Groetjes familie Snels.
Gielen wrote on November 28, 2015
Hallo daar, Eindelijk dan toch een kort berichtje over onze ervaringen met onze nieuw pup. Hij is 5 september geboren, we hebben hem nu een poosje bij ons. Hij heet Toby en is bruin. We hebben hem op een vrijdagavond bij jullie opgehaald, daar waren jullie eerst niet zo blij mee, daar hij dan vrij snel al de nacht in moest alleen. Het is echter boven verwachting goed gegaan. Hij heeft een bench, daar hebben we een keer in het begin een klein plasje in gevonden. Hij loopt al aan een riempje, doet dan ook al zijn behoefte. Vwb de zindelijkheid, er zijn dagen dat het heel goed gaat, maar er zijn ook dagen waar we toch een plasje in de kamer vinden. Maar dat komt vast goed. Het is een pittig beestje, die al helemaal zijn draai gevonden heeft in ons gezin, met twee jonge kinderen. Langs deze weg, nogmaals bedankt !