Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 3.215.177.171 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
Rachelle wrote on February 25, 2016
Lieve van de oosthoeve, sinds 15 januari is onze knuffelkont Simba bij ons. Wat een heerlijk beestje! Vind iedereen leuk en heeft al heel goed door dat iedereen haar ook leuk vind. Het zindelijk worden is helaas nog wat lastig maar ze heeft al heel goed door dat het niet binnen mag. De nachten sliep ze al aardig snel in een keer door. Oja en zelfs onze ouders die geen honden wilde zijn helemaal verliefd op haar!! Wij genieten lekker verder van haar en zijn dankbaar dat ze bij jullie uit het nestje is gekomen. Liefs Rachelle & Tom
Marjan wrote on February 24, 2016
Hallo Walter, Ik heb gisteren Snoes opgehaald en wat een feest, ze is al helemaal thuis. Is absoluut niet bang voor nieuwe ervaringen en de zindelijksheidstrianing gaat ook prima. Ze is al helemaal thuis bij mij. Wat een leuk dier. Mijn golden retriever bengo kijkt het allemaal nog even aan zo'n brutaal ding in huis, maar vindt het verder prima. Ik haar vandaag meegenomen naar de school van mijn kleindochter, iedereen om haar heen. Ze vond het prima. Net weer een dolle bui, haar knuffel moest het ontgelden. Wat een leuke hond!!!!
Fam. Daelmans wrote on February 17, 2016
Hier wat nieuws vanuit Maaseik. Quinn is geboren op 14 oktober en opgehaald op 27 november. Ze sliep na een week de hele nacht door en is sinds drie weken helemaal zindelijk. Ze vindt wandelen geweldig en raapt onderweg veel takjes. Haar vacht is een echte toverbal (zwart,grijs,bruin), waarvoor ze veel complimenten krijgt. Het is een speelse, pittige tante..geeft goed aan wat ze wil..consequent blijven is de boodschap.. Ze heeft zich helemaal aangepast binnen het gezin en is voor geen geld meer te missen! Groetjes
familie Wemmenhove wrote on February 10, 2016
Hallo Walter, Wij hebben op 5 december onze Cody opgehaald. Het gaat ontzettend goed met hem. Hij heeft zijn plekje al helemaal gevonden binnen ons gezin. Cody ligt graag samen met ons op de bank, heeft het hoogste woord op de puppycurus en is heel nieuwsgierig. Het is een lief hondje dat graag knuffelt en speelt en soms kan hij een beetje ondeugend zijn (; Hij geeft al goed aan wanneer hij z'n behoefte moet doen. Ook het slapen in de bench gaat prima. We zijn heel blij met Cody (: Groetjes familie Wemmenhove.
wassen wrote on February 8, 2016
beste walter en fam. 2 december hebben we lizzy gehaalt . ze heet lizzy . ze is super lief . eerste paar nachtjes heef ze wel gejoenkt maar dat hoort erbij . ze is heel speels .ze is super speels . en hebben vanaf het begin aangeleerd dat als je zit zegt dat ze gaat zitten en dat doet ze ook. we hebben al vele dingen aan geleerd .echt een schatje .we genieten er van . lieve groetjes fam wassen uit reuver.