Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 35.175.107.77 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
Ria Dijkhuizen wrote on September 5, 2011
Hoi hoi Nog even een update over Muffin...Het is een heerlijke hond , gezellig , speels , vriendelijk....a.s donderdag gaat ze voor haar derde prikje naar de dierenarts.Nou ja ik wil gewoon zeggen , dat we blij zijn met haar.Bedankt voor alle goeie zorgen ,, voor dit lieve wondertje.
veronique meuwissen wrote on September 4, 2011
Haaaaaaaaaaaa,hier even een berichtje van ons,Loeka heeft haar eerste weekend in Berkelaar heel goed doorgebracht,eet drinkt en slaapt al goed. Ze heeft al heel veel aandacht gehad van alle vriendjes van de kids die aan komen waaien om met haar te spelen,geweldig vind ze t allemaal,vriendelijk voor iedereen. We zijn heel erg blij met haar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je hoort nog van ons!!!!!!!!!! Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fam Bessems wrote on August 26, 2011
Hallo ik wil mij even voorstellen
Ik ben Mylo en mijn toekomstige baasjes wonen in Roermond.
Ik heb ze al ontmoet en volgens mij gaat het heel gezellig worden bij hun.
Ik hoorde dat ze al alles klaar hebben staan ....nog ff wachten ze komen nog een keer langs en na een aantal dagen mogen ze me komen halen
Liefs Mylo
veronique peter fenne max wrote on August 8, 2011
Ha vandaag weer komen kijken naar onze Loeka! 3,5 week is ze nu,wat is ze mooi en wat groeit ze goed,heel fijn dat we met de kids zo vaak mogen komen kijken. Ze kijken nu alweer uit naar volgende week ha ha! Nog 4,5 week en dan mag ze mee naar haar nieuwe huis! Heerlijk! Groetjes van ons!
Ria Dijkhuizen wrote on August 5, 2011
Hoi ,
Het gaat prima met Muffin , wat een moppie .Ze lief , ondeugend , en slaapt netjes in de bench .We zijn helemaal gelukkig met haar Groetjes Ria