Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 54.211.101.93 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
John & Susanne wrote on October 25, 2011
Afgelopen juli, direct na jullie zomervakantie, hebben wij bij jullie een boomerteefje gehaald om mee te nemen naar Dreumel (Land v. Maas en Waal). Z heet Iza en inmiddels is ze dus al weer drie maanden bij ons en het gaat erg goed. Ze is ontzettend opgewekt en vrolijk en gaat enthousiast met mensen om, groot en klein. Ze heeft ook een echt vriendinnetje!....dorpsgenootje Sara, een Maltezer. 's Nachts geen enkel probleem en ze kan ook prima alleen zijn. We kunnen haar niet meer missen bij ons.
Groeten uit Dreumel
Annelies Terlouw wrote on October 23, 2011
Hai Walter,
Pepper eet nu ook zijn bak hoor,hij had het ineens door.Hij doet het heel erg goed ,staat steeds voor de pui als hij naar buiten moet.Morgen ga ik met hem naar de d.a voor zijn tweede prik.Iedereen is helemaal gek van hem.Het is een superhond (je) !!!
Groetjes van Annelies en Hennie
heidi wrote on October 21, 2011
Beste Meneer
wat een mooie pupje. Ik ben helemaal verliefd wat een scheetje. Het duurt me te lang tot het december is maar wat is ze mooi. Dank je voor woensdag en over twee weken zien we mekaar weer.
Een foto van één van uw hondjes is al in gebruik als achtergrond afbeelding dus we zijn helemaal klaar voor ons nieuw gezinslid. Ik moet er eigenlijk niet aan denken dat ik nog zo lang moet wachten voor we die kleine thuis hebben maar ja alles komt zoals het moet.

Gr Heidi uit maastricht
Carla en Roger wrote on October 16, 2011
Hallo Walter
We hebben Lucky nu ruim een week en het is ongelooflijk wat zij al allemaal geleerd heeft na wat kleine probleempjes met de kleine bench waar je natuurlijk weer een goeie oplossing voor had gaat het nu uitstekend en is ze al zo goed als zindelijk, kortom we zouden Lucky voor geen goud meer willen missen.
Groetjes Carla,Roger en Lucky
Annelies Terlouw wrote on October 13, 2011
Hai Walter,
Nou de reis is goed verlopen met Pepper,hij heeft het allemaal goed doorstaan hoor.Hij heeft van 01.00 tot 07.00 in zijn bench geslapen beneden ,en ik lekker in mijn bed haha.Ik heb hem om 07.00 uur gelijk in de tuin gezet en hij ging gelijk zitten plassen,om 07.30 liep hij te draaien heb hem toen weer in de tuin gezet en ja hoor gelijk poepen.Tot nu toe heeft hij nog niks binnen gedaan goed he !!!Hij is echt slim volgens mij !!De jongens vinden hem helemaal geweldig,hij is zo lief en ook al een beetje ondeugend we zijn allemaal gek van hem.Ik had vandaag een beetje het gevoel dat ik weer bevallen was,want we hebben een hele drukke dag gehad,veel visite en kado,s voor Pepper leuk he.Hij ligt nu in coma op de bank naast mijn oudste zoon.
Nou Walter ik laat van de week weer wat van mijn horen.
Groetjes van Annelies en Hennie en een poot van Pepper !!!