Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Om veiligheidsoverwegingen slaan wij uw IP adres 35.175.107.77 op .
Het is mogelijk dat uw bericht pas na onze controle verschijnt.
We behouden het recht om berichten te verwijderen en indien nodig niet te publiceren.
122 entries.
Marc & Mariëlle wrote on December 26, 2016
Inmiddels is onze Billy 13 weken en we zijn heel blij met hem! Hij heeft veel energie en kan al flinke stukken lopen zonder dat hij heel moe wordt, onze kinderen zijn ook erg blij met hem.
Inmiddels gaat hij overdag al mee naar de kapsalon van mijn vrouw, daar gedraagt hij zich keurig, klanten vinden hem ook ontzettend leuk.
De fokker heeft ons goed advies gegeven, als we vragen hadden reageerde hij snel en met de juiste informatie. Ik kan hem als fokker zeker aanbevelen.
We zullen aansluitend nog een paar foto's doorsturen van hem.
fam. Kop wrote on December 9, 2016
Hallo Walter en Esther, wij hebben onze Diva op 15 november opgehaald, de reis van twee uur enkel maar janken dit was heel zielig. Onderweg gestopt, laten plassen en thuis gekomen. Het was even wennen, heel intensief met haar bezig geweest en kan alleen maar zeggen, wat een plaatje. Heel uitgekookt die Draak [want zo hadden wij haar eigenlijk moeten noemen], zij gaat voor de deur zitten geeft een korte blaf en en doet haar behoefte buiten omdat ze weet dat zij een snoepje krijgt. Al met al het beste wat ons kon overkomen. nog bedankt voor de foto's tussendoor.
Groetjes Huub & Barbara, Abcoude
Brigitte uit Zoetermeer wrote on November 11, 2016
Hoi Esther en Walter,

Onze Minthy, geboren 1 augustus 2016, is een lieve mooie pup met een eigen willetje. Een goed karakter en we krijgen overal waar we komen complimenten. Ze groeit goed, eet goed, doet haar behoefte buiten, speelt graag alleen maar speelt ook met alle hondjes die ze tegen komt. Ze is heel sociaal. Op maandag gaat ze naar de opvang bij iemand thuis waar ze de hele dag lief speelt met andere hondjes en wordt vertroeteld door het gezin. we gaan met haar naar de puppycursus. Ze leert heel snel.De eerste weken waren zwaar maar dat is met een baby ook het geval. Nu gaat het steeds beter. Ze hoort er helemaal bij 😉 Wij wilden een Boomer die meer het uiterlijk heeft van een Maltezer dan een ShiTzu en dat is ook het geval.
Dank voor de foto's en filmpjes die jullie stuurden toen ze nog bij haar moeder was en dank voor de tips nadat we haar hebben opgehaald.
Fam korteweg wrote on November 10, 2016
Hoi Walter we hebben Joy 6 november opgehaald terug reis was niet echt een succes ze vind het in de auto niet zo leuk en heeft de hele weg gejankt best zielig. De bench was ook geen succes vond ze verschrikkelijk. Nu is ze al een paar dagen bij ons en ooh wat is ze slim en temperamentvol overal in bijten vind ze leuk dat zijn we aan het afleren zodat me bank en de rest van me spulken heel blijven haha. Ook geeft ze nu aan dat ze naar buiten moet dan gaat ze bij de deur zitten. Snachts moet ze er nog wel 1 keer uit en 's ochtends is ze rond 6 uur wakker. Ze is zo lief maar ook kan ze heel ondeugend zijn maar dat heeft ook wel wat. We zijn heel blij met haar.

Groetjes Helen en Ilaysa
verbakel wrote on November 1, 2016
wij hebben onze pup Ollie opgehaald vorige week en de pup blackie voor de opa van mijn vrouw (85 jaar).

beide pups zijn vrolijk , ondernemend en niet bang, geweldig!!

wij raden deze fokker echt aan, gewoon alles netjes geregeld, geen gezeur , gewoon eerlijk en goed!

Walter; complimenten voor jou en je gezin, jullie doen het super!

jammer dat we geen foto kunnen uploaden naar de site........

gr. fam. Verbakel (Stramproy)